Aydın Büyükşehir Belediyesi personel A.Ş. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aydın çalışma ve iş kurumu il müdürlüğüne bulunduğu talebe göre bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde KPSS şartı aranmaksızın personel alımı yapılacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesine, 1 İş Güvenliği Uzmanı ( B sınıfı ), 1 İş yeri hekimi, 1 elektrik teknikeri, 3 büro personeli olmak üzere toplamda 6 kişilik boş kadro ile kadrolu işçi ve personel alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adaylardan kamu personeli seçme sınavı şartı aranmıyor ancak adayların bazı nitelikleri yerine getiriyor olmaları gereklidir. Bu bağlamda, 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından gün almamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekliliğe hak kazanmamış olmak, yapılacak iş sözleşmesine göre herhangi bir arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim niteliğini yerine getirmiş olmaları ve gerekli belgelere sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan İŞKUR üzerinde ilan edilmiştir. Yayımlanmış olan duyuruya göre başvurular, 18 Haziran 2019 tarihinde başlayacak ve en geç 20 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular ilgili belediyeye istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Söz konusu olan ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.