Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda işçi personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Alımlar mezuniyet şartı olmadan yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

  • 4 İnşaat Ustası,
  • 25 Sıhhi Tesisatçı,
  • 6 Ağır Vasıta Şoförü,

olmak üzere toplamda 35 kişilik kadro ile işçi alımı yapılacak.

18-50 YAŞ ARASI BAŞVURU YAPABİLECEK!

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamaları gereklidir. Ayrıca adaylardan genel olarak, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgis olmamak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Aydın İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK!

Aydın Büyükşehir Belediyesi 35 personel alımı başvuruları 25 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 29 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Özgeçmiş ve Adli Sicil kaydı ile birlikte şahsen belediye ye gerçekleştirmeleri gereklidir.

Editör: TE Bilisim