Aydın Büyükşehir Belediyesi Personel Anonim Şirketi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirterek adaylardan KPSS şartı aramayacağını vurguladı. Bu kapsamda bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktarıyor olacağız. Bu haberimizde sizlere, Hangi kadrolara alım yapılacağını, Başvuru Şartlarının ne olacağını ve başvuru bilgileri hakkında bilgiler yansıtacağız.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ( emekliliğe hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak ), 18 yaşını tamamlamış olmaki 50 Yaşını doldurmamış olmak ve aşağıda sizlerle payşaiacağımız pozisyonlara göre belirtilen  belgelere sahip olmak şartları aranacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDERDİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi toplamda 11 kişilik boş kadro ile, 1 Kepçe Operatörü, 1 Erkek ve 1 Kadın İşyeri Hekimi, 1 Erkek ve 1 kadın İş Güvenliği Uzmanı ( B Sınıfı ), 2 beden İşçisi, 1 Elektrik Pano Elemanı, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Boyacı ve Yüzer Hazırlamacı / Yapı Dekorasyonsu, 1 Mekanik Bakım Onarıcısı alımı yapacak. Alımlar Daimi statüde yapılacak.

BAŞVURU TARİHLERİ:

Aydın Büyükşehir Belediyesi kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına 15 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler ve başvurularını en geç 18 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını  " Talep / Başvuru Bilgileri " bölümünde yer alan e posta adresine özgeçmiş göndermeleri ile yapılacak. Bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Gönderilen özgeçmişler değerlendirildikten sonra uygun bulunan adaylar görüşmeye çağırılacaklardır.

Başvuru E-Mail Adresi : [email protected]

İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim