Artvin Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Karadeniz Bölgesi’nin en yeşil bölgelerine sahip olan Artvin, yıl içerisinde birçok yerli ve yabancı turistlere kapısını açmaktadır. Dağlık bir bölgede yer alan ilimiz, Gürcistan ile sınır halinde olmasından dolayı, geçişler bu şehir üzerinden yapılmaktadır. Enerjik halleriyle ön plana çıkan Artvin halkının en büyük beklentisi istihdamdır. Çünkü genç nüfusları gelecek kaygısıyla başka şehirlere gitmekte, bu da şehir nüfusunu azaltmaktadır.
 
Hem halkın beklentilerini karşılamak hem de daha yaşanır bir Artvin için çalışan Artvin Belediyesi, birçok projeye imza atmıştır. Gerek halka istihdam sağlamak gerekse daha modern bir şehir anlayışıyla hareket eden belediye, bu doğrultuda birçok insana da iş imkanı sağlamıştır. Yapılan projenin türüne ya da açılan pozisyonların mevkisine göre, personel alımları çeşitlenmiştir. Şehircilik planlamasında ise çöpçü, zabıta ve taşeron işçilerin alımı oldukça fazla olmuştur. Bunun yanı sıra sözleşmeli ve kadrolu memur alımlarıyla da belediyecilik hizmetleri ve resmi kurumların işleyişinde artışlar meydana gelmiştir. Artvin Belediyesi personel eleman alımları 2016 yılında birçok insana iş imkanı sunacak görünüyor. Çünkü belediyenin hizmet sektörüne ayırdığı ödenekler, yapılacak personel alımlarına işaret ediyor.
Sözleşmeli memur alımlarında ön başvuru ve mülakatlar dikkate alınırken kadrolu memur alımları sınava göre yapılmaktadır. ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmiş ve geçer not almış kişiler kadrolu memur alımı ilanlarından faydalanabilmektedir.
Etiket: Artvin iş ilanları, Artvin personel eleman alımları
 
Editör: TE Bilisim