Artvin Belediyesi İş İlanları 2016
 
Karadeniz’in güzide şehirlerinden olan Artvin, son yıllarda modern görünüşü ve yaptığı projelerle birlikte hep ön plana çıkmış durumdadır. Bu doğrultuda Artvin Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve girişimler, gelişimde ve modernleşmedeki başarının temel sebeplerindendir. Belediyecilik hizmetlerinin hakkını veren bir çalışma ekibine sahip olan şehirde, daha güzel yarınlar adına hizmetler devam edecektir. Bu hizmetlerin devam etmesi için ise birçok personel eleman alımları gerçekleşecek.
Geçmiş yıllara oranla sayısında artışlar beklenen personel alımları, Artvin Belediyesi’nin son olarak belirleyeceği kadrolara göre netleşecektir. Belediyenin belirlediği kadrolar doğrultusunda yapılacak olan kadrolu memur alımlarında KPSS puan şartı aranacaktır. Ayrıca hem belediyenin kendi istediği kadrolar ve de belediyeye bağlı kuruluşlara yönelik personel alımları da gerçekleşecektir. Bu personel alımları sözleşmeli memur ve taşeron işçilere yönelik olacaktır. Özellikle çalışmaların şehirleme planlarına yönelik olması şoför ve operatör şoförlerine yönelik alımları sıklaştıracaktır. Bu alımlar ise belediyelere ve belediye şirketlerine yönelik yapılacaktır. Artvin Belediyesi iş ilanları 2016 yılı içerisinde sadece bunlarla sınırlı kalmayacak. Belediye bünyesinde çalışacak zabıta müdürleri ve Temizlik İşleri, Fen İşleri Müdürlüğü’ne yönelik alımlar da sıkça gerçekleşecektir.
Yapılacak olan personel alımları Artvin Belediyesi İnsan Kaynakları ve Halka İlişkiler birimi tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Bu duyurular resmi gazete üzerinden ve belediyenin resmi internet sitesinden güncel bir şekilde duyurulacaktır. Ayrıca alım şartlarındaki detaylar yine bu kollarla duyurulacaktır.