Belediyelere personel alımkarı devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile devamlı olarak yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Bu kapsamda İŞKUR aracılığı ile bugün ( 28 Ekim 2019 ) itibari ile gelmiş olan ilanlara göre iyi farklı ilde bulunan Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına bağlı olan kuruluşlar personel alımı yapacaklarını belirttiler. Toplamda 99 kişilik kadro ile alım yapılacak olup sizler için hazırladığımız bu haberimizde ilanların detaylarını sizlerle paylaşıyor olacağız.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Belediyeler: Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi

Çalışma Saatleri: 08:00 ile 17:00 arasında

Niteliği: Daimi

Çalışma Adresi: Büyükşehir Belediyesi Hizmet alanları

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına bağlı olan Antalya İnsan Kaynakları bünyesine 84 kişilik kadro ile 80 Temizlik Personeli ve 4 Diyetisyen alımı yapacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim rikeri 15 kişilik boş kadro ile Beden İşçisi ( Vasıfsız İşçi ), alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili Büyükşehir Belediyesine başvuru yapacak adaylar başvurularnı yapabilmeleri için ncelikle, Türkiye Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Antalya veya Mersin illerinde ikamet ediyor olmak ve son 6 içerisinde ikamet etmiş olmuş olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün veya yarın başlayabilriler. Bu yönde Antalyaçin bugün başlayan başvurular en geç 30 EKim 2019 tarihine kadar devam edecektir. Mersin için ise 29 Ekim 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 30 Ekim 2019 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İlanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlanı