Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesine personel alımı yapacak. Bu kapsamda ilan için başvuru süreci başladı ve adaylar başvurularını haberimizdeki nitelikler doğrultusunda gerçekleştirecek.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesine 50 kişilik boş kadro ile Temizlik İşçisi ( Cadde Sokak ) alımı yapılacak. Alımlar Daimi statüde yapılacak olup bazı niteliklerin taşınıyor olması gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Antalya Büyükşehir Belediyesi temizlik personeli alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar, öncelikle Antalya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları gereklidir. Bunun dışında, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru süreci ilanın İŞKUR üzerinde yayımladığı tarih olan 27 Temmuz 2020 tarihi ile başlamışyır. Bu kapsamda başvurular en geç 30 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurulaırnı şahsen belediye'ye yapmaları gereklidir.

Editör: TE Bilisim