Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Antalya İnsan kaynakları personel alımı ilanı yayımlandı. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 45 kişilik kadro ile Yurt Görevlisi alımı yapılacak. En az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden personel alınacak olup kadro dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK YURT PERSONELİ KADRO ALANLARI:

  • 15 Büro Personeli ( 5 Erkek ve 10 Kadın ) Yurt görevlisi alanlarında,
  • 30 Temizlik Elemanı( 20 Kadın ve 10 Erkek )

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Temizlik Personeli Alımı Şartları: Antalya İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, En az İlköğretim ( veya dengi okul ) mezunu olmak ve 35 yaş altında olmak.

Yurt Görevlisi ( Büro Personeli ): Antalya İl Sınırları içinde ikamet ediyor olmak, En az lisans mezunu olmak, Bilgisayar ve ofis programlarına hakim olmak ve Psikoloji, Sosyoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ( PDR ) bölümlerinden birinden veya Fen Edebiyat fakültesi mezunu olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 21 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 27 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece ön başvuru formu ile birlikte " Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası No:20 Muratpaşa Antala adresine başvuru gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/49580/antalya-insan-kaynaklari-a-s-27-10-2021.pdf

Editör: TE Bilisim