Antalya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru süreci başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye memur alımı ilanına göre Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden 125 İtfaiye Eri alımı yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Antalya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru süreci başladı. 4 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olan İtfaiye Eri Alımı başvuruları en geç 8 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar Belgeler ile birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümünü yapmak üzere Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi Kepez/ANTALYA adresindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı içerisinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı birimine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Eğitim, Yaş ve Boy şartları aranacaktır.

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacak.

Eğitim Şartı: İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Sürücü Belgesi Şartı: En az (C) Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sağlık Şartı: Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları gereklidir.

Yaş Şartı: Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.,

BAŞVURU BELGELERİ NEDİR?

- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi,

- Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir), ● Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

- Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

- 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim