Amasya Belediyesi İş İlanları 2016

Amasya, doğal güzellikleriyle ön plana çıkmasının yanı sıra, belediyecilik hizmetlerinin en doğru şekilde yapıldığı illerimizden birisidir. Amasya Belediyesi tarafından yapılan sözleşmeli ve kadrolu personel alımları, 2016 yılında da farklı kadrolarda olacaktır. Yapılacak olan yeni personel alımlarıyla beraber halkın dört gözle beklediği iş olanakları da sağlanmış olacak.

Karadeniz ve İç anadolu Bölgesinin birleştiği bir bölgede yer alan Amasya, tarihin kalıntılarını içerisinde barındıran bir ilimizdir. Halkın geçim kaynapı genellikle tarım ve hayvancılıktır. Ayrıca Yeşilırmak’tan sağlanan avcılıkla beraber de ciddi gelirler elde eden kişiler bulunmaktadır. Halkın şehirde kalması ve işgücünü şehrin menfaatini için kullanmalarını isteyen Amasya Belediye belirli dönemlerde personel alımları yapmak için iş ilanları yayınlamaktadır. Yayınlanan iş ilanlarını takip edecek olan kişiler resmi internet sitesi üzerinden takiplerini sürdürebilirler. Sözleşmeli alımların yanı sıra kadrolu personel alımları da gerçekleştiren Amasya Belediyesi, kadrolu alımlarda adaylardan KPSS puan şartı aramaktadır.

Amasya Belediyesi İş İlanları 2016 yılında taşeron işçilere yönelikte yapılacaktır. Ayrıca belirli dönemlerde zabıta memur, temizlik görevlisi ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne yönelik alımlar da olacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların açıklanan iş ilanlarını takip etmeleri ve şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca başvurularda istenilen belgelerin birinci elden ve fotokopi olmamak kaydıyla sağlanması gerekmektedir.

Yapılan bu iş ilanlarıyla beraber birçok insana iş imkanı sağlanacak ve halkın geçim sorunu ortadan kaldırılacaktır.

Editör: TE Bilisim