Akyurt Belediyesi 06 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere vukat Hizmetleri sınıfından tam zamanlı sözleşmeli 1 adet avukat alımı yapacak. Adaylardan 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup adaylar KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmaları şarttır. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar Akyurt Belediyesi tarafından yapılacak olan sınav ile belirlenecektir. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIR ?

Akyurt Belediyesi alım yapacağı avukatlık kadrosu için adaylardan, son başvuru tarihi itibari ile avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48 madesindeki A bendinde bulunan genel şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla Hukuk Fakültesi veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

BAŞVURULAR;

Başvuru yapacak adaylar, 06 Nisan 2017 tarihi ile 12 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü saat 17:00 a kadar Akyurt Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne bizzat yapacaklardır. Başvurusu onaylanan adayların listesi Belediyenin resmi internet sitesinde duyurulacaktır. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim