Faaliyetlerine devam etmekte olan belediyeler açık pozisyonları için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alım ilanları genel olarak belediye başkanlıkları tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR üzerinden kamuoyuna yayımlanmaktadır.

İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacağı görülmektedir. Pek hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 4
Son Başvuru: 7 Nisan 2017
Kamu Kurumu / Geçici Personel

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Garson - 2 Personel
Şoför (Yük Taşıma) - 2 Personel


Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için yanlarında verilmiş olan sayı kadar alımlar yapılacaktır. Peki adaylar bu alımlar için nasıl müracaat edebilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığının alım ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir. Buna göre müracaat etmek isteyen adaylar Aksaray ilinde bulunan İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile gerekli pozisyonlar için başvuru yapabileceği gibi yine aşağıda ki linki takip ederek Aksaray Eşmekaya Belediye Başkanlığının alım ilanını bularak başvurularını 7 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
Editör: TE Bilisim