Aksaray Belediyesi yeni bir ilan yayımlayarak en az lise mezunu memru alımı yapacağını bildirdi. Aksaray Belediyesi zabıta memuru alımı hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle bu haberimizde paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Aksaray Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesndeki niteliklr doğrultusunda ve Belediye zabıta yönetmeliği hükümlerine göre 22 kişilik kadro ile zabıta memuru alımı yapılacak. Kadro dağılımı şöyledir.

  • Herhangi bir lisans programından mezun olan 4 zabıta memuru,
  • Mahalli İdareler, Mahalli İdareler(Zabıta), Yerel Yönetimler önlisans Programlarının birinden mezun olan 6 zabıta memuru,
  • Lise veya dengi okul mezunu olan 12 zabıta memur ualınacak.

KPSS 60 PUAN ŞARTI VAR!

Aksaray Belediyesi zabıta memuru alımı için adayların 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSp94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmanız gereklidir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL VE ÖZEL NİTELİKLER:

Adayların zabıta memuru alımı ilanına başvuru yapabilmeleri için genel olarka 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

Özel olarak ise Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış (13.10.1990 ve sonrası doğumlular) olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 14 Eylül 2020 tarihi itibari ile 18 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Aksaray Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim