Ağrı Belediyesi geçtiğimiz hafta erkenden Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile memur alımı ilanını kamuoyuna duyurmuş ancak daha sonra ilanı yayından kaldırmıştı. İşin Olsa olarak bu konuyu kamuoyuna taşımış ve ilanın kaldırılması için açıklama beklemiştik. Ağrı Belediyesinden yapılan açıklama ile atamanın KPSS 2017/1 merkezi atama kapsamında yapılacağı belirtilmişti.

İlan edilen tercih robotları incelendiğinde Ağrı Belediyesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlar için toplam 54 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirecektir. Peki Ağrı Belediyesi hangi pozisyonlar için alım yapacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İlan edilmiş olan tercih robotu incelendiğinde Ağrı Belediyesinin;

Kaloriferci, 
Bilgisayar İşletmeni, 
Ölçü ve Ayar Memuru, 
Şehir Plancısı
Tekniker, 
Avukat, 
İtfaiye Eri, 
Veznedar, 
Ayniyat Memuru, 
Zabıta Memuru, 
Veteriner Hekim, 
Mimar, 
Tahsildar, 
Mühendis, 
Programcı, 
Kimyager.

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar için Ağrı Belediyesi KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları kapsamında toplam 54 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Ağrı Belediyesi KPSS 2017/1 merkezi ataması kapsamında toplam 54 kişilik memur alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve puanı açıklanmış olan adaylar 21 Haziran 2017 tarihi itibari ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi üzerinden tüm pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim