Afyonkarahisar Belediyesi İş İlanları 2016
Ülkemizde belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çalışkan insanlarıyla da ön plana çıkan Afyonkarahisar, halkına ve ülkemize sağladığı istihdamlarla beraber birçok ailenin talep ettiği iş imkanını sağlamaktadır. 2016 yılında Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde gerçekleşecek personel eleman alımlarının bir kısmı kadrolu bir kısmı da sözleşmeli olarak gerçekleşecektir. İş ilanları Afyonkarahisar Belediyesi’ nin resmi internet sitesi ve resmi gazetelerce kamuoyunu duyurulacaktır.
Birçok insana iş imkanı sunmuş olan Afyonkarahisar Belediyesi, yaptığı iş ilanlarıyla personel ağını her geçen gün genişletmektedir. Belediyenin kendi açtığı kontenjanlara yönelik yapılan sözleşmeli personellerin yanı sıra Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda alınan sonuçlara göre de kadrolu personel alımları gerçekleşmektedir. Genel şartlara bakıldığı zaman bu iş başvruları için 18 yaşından büyük olmak ve TC vatandaşı olmak yeterli olacaktır. Bunun dışında söz konusu olan pozisyona göre farklı şartlar da adaylara sunulmaktadır.
Afyonkarahisar Belediyesi iş ilanları 2016 yılında Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri ve zabıta alımlarına yönelik gerçekleşecek ve buna ek olarak belediye bünyesinde çalışacak şoförlere de ihtiyaç duyulmaktadır. Adayların başvurularını bizzat kabul eden Afyonkarahisar Belediyesi, gerek gördüğü pozisyonlarda mülakatlı alımları da gerçekleştirmektedir. Bu mülakatlarda adayların kendine olan güvenlerinin yanı sıra neden bu pozisyonda çalışmak istediklerine yönelik sorular adaylara yöneltilmektedir. Afyonkarahisar Belediyesi’ nin yapacağı iş ilanlarına başvurmak isteyen adaylar belediyelere bizzat istenilen belgelerle birlikte başvurmalıdırlar.
Editör: TE Bilisim