Ülkemizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan SYDV kurumları özellikle kurum bünyesinde personeli farklı amaçlara yönelik personel istihdam etmektedir. Kurum tarafından bugün yayınlanan ilana göre Afyon SYDV bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 sosyal inceleme ve yardım görevlisi ile 1 büro memuru alımı yapılacak olup başvuru şartları haberin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları

Afyon SYDV bünyesinde çalıştırılmak üzere 4 personel alımı gerçekleşecek olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmek ve 35 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarında mahrum olmamak, askerli görevini tamamlamış, muaf ya da ilgisi olmamak.

Aynı zamanda istenen özel şartlar arasında üniversitelerin 4 yıllık iş tanımına uygun olan bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, yabancı dil bilmek, bilgisayar programları hakkında bilgisi olmak gibi çeşitli şartlarını gerektiğinde sağlaması istenmektedir.

Başvuru Şekli

Yen yayınlanan ilanda Afyon SYDV 4 personel alımı yapacak olup bu kapsamda başvuru şartlarını sağlayan adayların ilanda yer alan başvuru belgeleri ile birlikte ilgili SYDV’ye şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Toplamda 4 personelin istihdam edileceği ilana ulaşmak, başvuru adresini öğrenmek ve diğer detaylı başvuru şartlarına ulaşmak içintıklayınız.

Editör: TE Bilisim