Adıyaman Belediyesi İş İlanları 2016
Yöresel geçmişinden vazgeçmeyen Adıyaman, çalışmaya ve hizmete verdiği önemi yapılan istihdamlarla bizlere göstermektedir. Adıyaman Belediyesi’ nin yapmış olduğu personel alımları birçok insanı umutlandırırken, hizmet sektörüne ayırdıkları bütçe ile de personel alımlarının devam edeceğinin sinyalleri verilmiştir.
Adıyaman’ da yaşayan insanlar, bölgelerinden asla kopmak istememektedirler. Çünkü gerek doğal yaşantısı gerekse tarihi ile bu şehir gönüllere taht kurmuş bir konumdadır. Bu nedenden dolayı Adıyaman halkı gençlerin şehirden gitmemeleri adına istihdam istemektedirler. Üniversite okuyup şehre gelen gençlerin iş bulmaları, devletine ve milletine olan hizmetlerine Adıyaman’ da devam etmeleri adına bu istihdamlar oldukça önemlidir.
Halkın sesine kulak veren Adıyaman Belediyesi personel alımları yaparak halkın istediği istihdamı sağlamak için çaba göstermektedir. Belediyenin 2016 yılında yapılmasını düşündüğü personel alımlarında birçok pozisyon bulunmaktadır. Zabıtalıktan başlayan bu pozisyonlar Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ ne yönelik yapılacaktır. Yapılacak olan personel alımlarında bazı temel şartlar sunulmaktadır. Öncelikle kadrolu olarak Adıyaman Belediyesi’ nde çalışacak kişilerde KPSS şartı sunulmaktadır. Belirlenen alt sınırın yukarısında puan alan kişiler bu iş ilanlarına başvurabilecekler. Başvuruları kabul edilen adayların ise belirli mülakatlardan geçmeleri esas alınacaktır. Bunun dışında Adıyaman Belediyesi sözleşmeli personel alımları da yapacaktır. Tüm iş ilanlarında yaş sınırı on sekizdir. Çalışma saatleriyle ilgili ise kesin bir şey söylemek mümkün değildir çünkü her pozisyona göre bu saatler farklılık göstermektedir. Adıyaman Belediyesi’ nin yapacağı bu personel alımlarını, Adıyaman Belediyesi’ nin resmi internet sitesinden takip edebilir ve başvuru koşullarını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapılacak personel alımlarının sayısı hakkında kesin bir bilgi yoktur ama belediyenin hizmet alanında büyük bütçe ayırması, bu personel alımlarının sayısının fazla olacağını işaret etmektedir. Adıyaman Belediyesi iş ilanları 2016 yılında birçok insana istihdam sağlayacak ve de bu personel alımlarının kamuoyuna duyurulması halkı oldukça mutlu etmiştir. Çünkü insanların bu yöreye olan bağlılıkları kopmamakta ve geçim sağlamak isteyen gençlerin de istihdam sağlaması gerekiyordu. Bu personel alımlarıyla beraber halkın istediği istihdam sağlanmış olacak.