2019’un da sonunda belediyelerin de işçi alım süreçleri devam etmektedir. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni belediye ilanlarında toplamda 75 personel alımı yapılacağı açıklanmış olup adaylar farklı alanlarda istihdam edilecektir. Belediye bünyesinde farklı alanlarda istihdam edilecek olan adaylar inşaat işçisi, temizlik personeli, beden işçisi ve şoför pozisyonlarında alım gerçekleştirilecektir. Bu alanlarda yapılacak olan alımlarda adaylarda istenen birtakım başvuru şartları da bulunmaktadır.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Adana Ceyhan Belediyesi’nde istihdam edilmesi planlanan 75 personel için belediye tarafında sağlanması gereken başvuru şartları şu şekilde ifade edilmiştir; adayların Türk vatandaşı olması ve kamu haklarından tam yararlanması, 18 yaşında büyük olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilgisinin olmaması, tecilli olmak, çalışmaya engel herhangi bir sağlık sorununun olmaması şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Adaylar Ceyhan Belediyesi sınırları içerisinde görevlendirilecek olup bu noktada ilgili alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvuru evraklarını şahsen belediyeye teslime ederek başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylardan istenen belgeler arasında ise nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi, sağlık raporu ve ikametgâh belgesi yer almaktadır.

İlgili ilan şartlarına ve detaylı adres bilgilerine ulaşmak isteyen adaylar İŞKUR ana sayfasında yer alan Kurum Dışı İlanlar bölümünden ilgili alım ilanına erişim sağlayabilmektedir. İlan son başvuru tarihi 7 Ekim 2019 tarihi olup adayların son gün dahil olmak üzere başvurularını yapmaları mümkündür.

Editör: TE Bilisim