Geçtiğimiz günlerde 7 farklı belediye büro memuru, zabıta ve bekçi alımı gibi birçok kadro için KPSS şartı aranmaksızın personel alımı yapacağını duyurdu. Özellikle alımların KPSS şartı olmadan ilan edilmesi dikkat çekti. KPSS şartı aranmayan ilanlarda ise öğrenim görme şartı ile kadro ilan edilmektedir. Ayrıca yaş, kadroya özel bir takım özel şartlar ile birlikte deneyim gibi farklı kriterlere uygunluk aranacak.

Hangi Belediyeler Alım Yapıyor?

Farklı internet platformlarında ilan edilen kadrolarda 7 belediye başkanlığının personel alımı yapacağı biliniyor. Bu belediye başkanlıkları Hatay Defne Belediyesi, Çanakkale Bayramiç Belediyesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şırnak İl Özel İdaresi, Çanakkale Ezine Belediyesi, Mardin Belediyesi şeklinde yer alıyor. 

Alınacak kadrolara ilişkin detaylarda ise Mardin için makam şoförlüğü, Diyarbakır için zabıta alımı Çanakkale Bayramiç için bekçi, büro işçisi, sıhhi tesisatçı, akaryakıt pompacısı ve temizlik işçisi, Edirne için büro personeli, temizlik ve beden işçisi, Çanakkale Ezine için harita mühendisi, mimar, çevre mühendisi, inşaat mühendisi alımı, Hayat için danışman ve Şırnak için ise güvenlik personeli, operatör, şoför, temizlik kadrolarına alım yapılacaktır.

Türk vatandaşı olan, kamu haklarında mahrum olmayan, mesleki yeterliliğe sahip olan ve gerekli sertifikalara sahip adaylar başvuru yapabilecek. Belediyelerin ilanlarının yer aldığı kaynaklara ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayarak detaylı bilgi alabilir ve ilgili yerlere başvuru yapılabilir.

https://docdro.id/HonkBLt

Editör: TE Bilisim