Belediye Memur Alımı için ilan yayımladı. KPSS en az 60 puan ile memur alımı yapılacak olup 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak sınav ve atama yönetmeliği, Belediye Zabıta ve İtfaiye yönetmeliğine göre Tefenni Belediyesi memur alımı yapacak.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Burdur Tefenni Belediyesi 4 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı, Zabıta Memuru Alımı ve Düz Memur Alımı yapılacak. Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak olup detaylı bilgiler şöyledir;

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin memur alımına başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise;

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans Mezunu için P93 ve Lisans Mezunu için p3 puan türünden yukarıdkai puanlara göre en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Zabıta ve İtfaiye Eri alımı için Erkekler için 167 cm ve Kadınlar için A160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgsi Şartı: 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Tefenni Belediyesi memur alımı başvuruları 11 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Kasım 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Tefenni Belediye Başkanlığı (Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni / Burdur)  Yazı İşleri Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabileceklerdir. 

Elektronik ortamda başvuru için ise Belediyenin e posta adresi üzerinden belgelerin iletilmesi ile yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim