Yeni ilan yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Isparta 'da bulunan Senir Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı 2 pozisyonda alım yapacğaını açıkladı. Buna göre Senir Belediyesi bünyesine 2 Zabıta memuru ve 1 İtfaiye eri olmak üzere toplamda 3 personel alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Senir Belediyesi memur personel alım ilanı ile, Erkek ve bayan adaylar arsından Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olan ve KPSS den en az 60 puan almış olan Zabıta Memuru ve itfaiye eri adayları başvuru yapabilirler.

Adaylardan bu bağlamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, İlanın başvuru tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak ve İtfaiye eri ve zabıta memuru pozisyonları için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Senir Belediyesi memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına, 04 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte mesai saatleri içerisinde Senir Kasabası, orta mahalle cumhuriyet caddesi no:2 adresindeki Senir Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Zabıta memuru ve itfaiye eri kadroları için başvurular şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Yayımlanacak diğer memur alımı ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilir veya sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim