Tekirdağ ilinde hizmet vermekte olan Hayrabolu Belediyesi bümnyesine memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Lisans Mezunu Mühendis alımı yapılacak. Lisans Mezunu Memur alımı için adaylardan Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İnşaat Mühendisliği Lisans programından mezun olmak şartı aranacak. İşte Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilanın detayları şöyledir.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlan edilen memur kadrosuna atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir;

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

a)Belediye KPSS 60 Puan İle Memur Alımı yapacak olup adayların 2018 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden puana sahip olması gereklidir.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

BAŞVURULAR:

Hayrabolu Belediyesine memur alımı için başvurular 27 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 07 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece İstenen belgeler ile belediye ye yapmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ