Türkiye İş Kurumu üzerinde yeni belediye personel alımları yayımlandı. Yayımlanan belediye personel alımı ilanlarına göre büro memuru ve şoför kadrolarına alımlar yapılacak ve bu alımlar için adaylardan kpss şartı aranmıyor. İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde, Belediye Büro Memuru alımlarını ve Belediye Şoför alımlarını yansıtacağız.

KİMLER BU İLANLARA BAŞVURU YAPABİLİR?

6 farklı şehirde bulunan belediye büro memuru ve şoför alımı için adaylardan aşağıdaki nitelikleri arayacaklar.

  • Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, 
  • Medeni Haklarını Kullanma Ehliyetine Sahip olmak,
  • En az İlköğretim ve lise mezunu olmak, 
  • Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Şoför adayları için özel olarak E sınıfı ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Adaylar taşımaları gereken nitelikler bunlardır. Ayrıca bazı belediye deneyimli personel alımı yaptıkları için ilgili meslek dallarında tecrübe sahibi olmaları gereklidir. Haberimizin devamında alım yapılacak belediye ve detaylarına ulaşabilrisiniz.

HANGİ BELEDİYE BÜRO MEMURU VE ŞOFÖR ALACAK?

1. İzmir Tire Belediyesi, 1 kişilik boşluk ile Büro memuru alacğaını yayımladı. Başvurular en geç 29 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

2. Erzurum Tortum Belediyesi, 9 kişilik kadro ile, 2 Beden İşçisi, 2 Büro Memuru ( Bilgisayar Kullanımı Bilgisayar Operatörlüğü Setfikalı ), 3 Şoför ( En az 5 yıl deneyimi olmak ), 1 İş Makinası Operatörü ve 1 Kalığçı alınacağını yayımladı. Adaylar başvurularını en geç 29 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmesi gereklidir.

3. Bursa Kestelbaş Belediyesi, 1 kişilik kadro ile Büro Memuru alımı yapılacak. Adayların başvuruları en geç 29 temmuz 2019 tarihine kadar alınacaktır.

4. Kayseri Sarıoğlan Belediyesi, 3 kişilik kadro ile şoför alacak. başvurular en geç 31 temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

5.Erzurum Korasan Belediyesi, 1 şoför alacak. Alımlar belirsiz süreli olacak olup başvurular 29 temmuz 2019 tarihinde başlayıp en geç 02 Ağustos 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir.

6. Diyarbakır kayapınar Belediyesi, 8 kişilik kadro ile daimi olarak çalışacal Büro memur alımı yapılacağı ilan edildi. Daimi statüde çalışacak adaylar başvurularını en geç 29 temmuz 2019 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim