Eylül ayının sonunda da İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar içerisinde kamu kurumu olan belediyelere ait ilanlar da yer almakta olup güncel ilanlarda 5 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 25 personel alımı gerçekleştirilecektir. Şoför, işçi ve temizlik görevlisi olmak üzere farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri şu şekilde ilan edilmiştir.

Çanakkale Çan Belediyesi 02.10.2019

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi Per. A.Ş. 02.10.2019

Tokat Tanoba Belediyesi Per. Ltd. Şti. 30.09.2019

Ardahan Çıldır Belediyesi Per. Ltd. Şti. 01.10.2019

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Per. A.Ş. 05.10.2019

Başvuru Şartları ve Kadrolar

İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda Çanakkale Çan Belediyesi 5 beden ve temizlik işçisi, Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi 10 şoför, 4 hayvan bakıcısı, Tokat Tanoba Belediyesi 1 beden işçisi, Ardahan Çıldır Belediyesi 1 temizlik personeli, 1 kaloriferci, Tekirdağ Kapaklı Belediyesi 3 çöp kamyonu şoförü alımı yapılacaktır.

İlgili kadro için adaylardan istenilen en az öğrenim şartının sağlanması gerekmekte olup çoğu ilanda en az ilköğretim mezunu aday aranmakta olup birtakım ilanlarda ise en az ilköğretim mezunu adaylar da alınmaktadır. Aynı zamanda adayların ilanlarda yer alan en belirli yaş aralığını sağlama, ilgili güvenlik sertifikalarına sahip olma, ilana göre değişmekle birlikte ilanın yapıldığı ilde ikamet ediyor olma şartı ve erkekler için askerliğini tamamlamış olma şartları da bulunmaktadır.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yapılan güvenlik görevlisi alımında adayların İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmekte olup ilgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim