İŞKUR üzerinden ağustos ayının üçüncü haftasında da ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu noktada belediye ve kamu kurumlarının da personel alımı için ilan yayınlamakta olup son yayınlanan ilanlarda 5 kamu kurumu tarafından KPSS şartı olmadan başvuru yapılabilecektir. İşte ilgili ilanlara ilişkin detaylar ve başvuru şartları.

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi tarafından yapılacak olan alımda 3 temizlik işçisi alımı yapılacak olup adayların bu alım için sağlaması gereken başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, son altı ay içinde ilçede ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı olmamak, kamu haklarında yoksun olmamak, emekli olmamak, en az ilkokul mezunu olmak, başvuruları şahsen yapacak durumda olmak şeklindedir.

Kurum ayrıca 4 büro işçisi alımı da yapacak olup genel başvuru şartlarının yanı sıra en az lise mezunu olmak ve ilçede ikamet ediyor şartlarını da sağlaması gerekmektedir.

KırklareliBüyükkarıştıran Belediyesi

Belediye tarafından yayınlanan ilanda 3 beden işçisi alınacak olup, kamu haklarında yoksun olmamak, T.C. vatandaşı olma gibi genel şartların sağlanması, 18 yaşından büyük olmak, sağlıklı olmak, erkek olmak ve en az ilkokul mezunu olmak, emekli olmamak, güvenlik soruşturması temiz çıkmak, askerlik ile ilgisi olmamak şartlarının sağlanması gereklidir.

Kırıkkale Bahşili Belediyesi

Belediye 8 beden işçisi alımı için adayların genel alım şartlarına ek olarak erkek olmak, Kırıkkale Bahçili ilçesinde ikamet ediyor olmak, en az ilköğretim en fazla lise mezunu olmak, askerlik ile ilgisi olmamak şartlarını sağlamasını istemektedir.

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi

2 komi alımı için belediye tarafından adayların genel başvuru şartlarının yanında (T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmama, vb.) en az ilkokul mezunu olmak, çalışmaya engel durumu olmamak, erkek olmak, son altı aydır ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak,

1 aşçı alımı için ise en az 3 yıl deneyimi olan, ızgara ve sulu yemek çeşitleri yapabilen, aşçılık sertifikası bulunan, on altı aydır ilçede ikamet ediyor olmak,

2 temizlik işçisi için ise en az ilkokul mezunu olmak ve diğer genel şartları sağlamak gerekmektedir.

Tekirdağ Çorlu Belediyesi

1 büro işçisi için adayların emekli olmamak, Çorlu’da ikamet etmek, çalışma engel durumu olmamak şartları aranmaktadır.

İlgili ilanlar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/