Belediye Memur Alımı başvuru sürecü başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye Personel Alımı ilanına göre Hakkari Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda ve eğitim seviyelerinde memur alımı yapılacak. Başvuru süreci hafta başı itibari ile başlayacak olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Devlet Memuru Alımı Kontenjan Dağılımı Nasıl Olacak?

Hakkari Belediyesine memur alımı için toplamda 10 kişilik boş kontenjan açıldı. Bu yönde Belediye Düz Memur Alımı ve Zabıta Memuru Alımı yapacak. Lisans Mezunu adaylar içerisinden alı yapılacak olup Genel İdare Hizmetleri sınıfında 5. dereceli kadroya memur ve 10. dereceli kadroya Zabıta alınacak.

Başvuru Süreci Başlıyor!

Belediyenin memur alımı başvuruları 6 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç, 9 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar istenen belgeler ile birlikte ve başvuru formu ile birkikte Bulak Mahallesi Bulvar caddesi No: 8 Merkez/HAKKARİ binası içinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaatlarını yapabileceklerdir.

Başvuru İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

a) Başvuru Formu

b) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

c) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi,

d) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği,

e) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

f) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h) 2 adet vesikalık fotoğraf,

KPSS 60 Puan Almış Olmak Şart!

Belediyeye başvuru yapacak adayların değerlendirmeden iyi bir puan alabilmeleri için 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim