Nisan ayı itibari ile kamu kurumlarına personel alımları devam ediyor. Bu doğrultuda yeni yayınlanan ilanlarda İŞKUR üzerinden 4 SYDV tarafından toplamda 20 personel alımı yapılacak olup alımlar farklı kadro ve pozisyonlarda gerçekleşecektir. İlgili alımlarda adayların farklı başvuru şartlarını sağlaması istenmekte olup ilanlarda yayınlanan başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Sivas Gülova SYDV

İlgili SYDV tarafından 4 evde yaşlı bakım hizmetleri ve temizlik görevlisi alımı yapılacak olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları şu şekildedir. Gülova’da ikamet ediyor olmak, 20 ile 55 yaş aralığında olmak, hasta ve yaşlı bakım alanlarında belgesi ve sertifikası olmak (tercihen) şartları şeklinde yer almaktadır. İlgili ilana başvuru şahsen, ilanda istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır.

Aydın Bozdğoan SYDV

Aydın Bozdoğan SYDV tarafından yapılacak olan alımda 8 temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Bu noktadaadayların Türk Vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, 20 ile 55 yaş aralığında olmak, erkekler için askerlik ile ilgisi olmamak, TCK 53. Md’den hüküm giymemiş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, asli sicil kaydı bulunmamak, sağlığa engel hastalığı olmamak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sivas Ulaş SYDV

SYDV tarafından 2 yaşlı bakım ve temizliği personeli alımı yapılacak olup adayların, T.C. vatandaşı olması, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması, 18 ile 50 yaş aralığında kadın olması, ilçede son 1 aydır ikamet ediyor olması, en az okur yazar olmak ve ilgili sertifikalara sahip olmak ile herhangi bir sosyal güvencesi olmamak şartları yer almaktadır.

Adana Yüreğir SYDV

İlgili SYDV tarafından yapılacak olan alımda 6 evde yaşlı bakım proje elemanı alınacak olup adayların ilgili ilçede ikamet etmesi ve diğer alım şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Tüm ilanlara ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim