Belediye Çeşitli Kadrolarda Personel Alıyor Türkiye genelinde 4 farklı belediyenin yayımladığı ilanlara göre gece bekçisi, büro memuru güvenlik personeli ve zabıta kadrolarına alım yapacağı duyuruldu. Açıklanan ilanlara göre alım yapacak olan belediyeler Diyarbakır, Burdur, İzmir (Tire), İstanbul (Üsküdar) belediyeleri tarafından İŞKUR üzerinden duyurulan kadrolara alım için başvurular belediye adreslerine yapılacaktır.

Alımlara İlişkin Detaylar

İzmir Tire Belediyesinde istihdam edilmek üzere 1 büro işçisi alınacaktır. İlana başvurmak isteyen adayların İzmir’de ikamet etmesi ve İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üye Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar kanunun 4. Maddesini sağlaması gerekmektedir.

Burdur Belediyesi 1 gece bekçisi alımı yapılacak olup ilana başvurmak isteyen adayların belediyece talep edilen belgeleri bulundurması gereklidir.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Kent Hizmetlerinde istihdam etmek üzere 3 bina temizlik görevlisi, 1 büro personeli 1 Kamarot, 1 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecektir. Alımlarda adayların ilgili kadroya ilişkin şart ve esasları sağlaması gerekmektedir.

Diyarbakır Belediyesi ise istihdam etmek üzere 1 adet zabıta görevlisi alımı yapacaktır. Adayların kanunu haklardan yoksun bulunmama, Adli sicil kaydının temiz olması, Diyarbakır’da ikamet ediyor olması ve en az lise mezunu olması şartlarını sağlaması beklenmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adayların ilgili belediyelere, ilandaki şartları sağlayan dosya ve evraklar ile başvuru yapmaları istenmektedir.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim