Kamu kurumlarından olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde farklı kadroda personeli istihdam etmekte olup bu doğrultuda bugün yayınlanan ilanlarda 3 SYDV tarafından toplamda 3 personel alımı yapılacak olup adaylar büro görevlisi ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak istihdam edilecektir. Buna göre adayların sağlaması gereken başvuru şartları, kadrolar ve detaylar haberin devamındadır.

Kastamonu Bozkurt SYDV

İlgili kuruma 1 sosyal inceleme ve yardım görevlisi alımı yapılacak olup adayların C. Vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2018 veya 2019 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi, bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, İlahiyat ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin Herhangi birinden mezun olmuş olmak, son 6 aydır Kastamonu Bozkurt ve Abana ilçelerinde ikamet ediyor olmak ve Bilgisayar Programlarını kullanabilmek şartlarını sağlaması istenmektedir.

Başvuru için tıklayınız.

Erzurum Şenkaya SYDV

SYDV tarafından 1 büro memuru alınacak olup adayların Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak, 4 Yıllık eğitim veren Yükseköğretim Kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi veya Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi ile İktisat bölümlerinde mezun olmak, en Az B Sınıfı Sürücü Belgesi olmak, vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartları yer almaktadır. İlana başvuru için evrakların son teslim tarihi 21 Mayıs 2020’dir.

Çanakkale Bayramiç SYDV

Kurum tarafından 1 büro görevlisi alımı yapılacak olup adayların MS Office programlarını iyi kullanmak, bilgisayar sertifikası olmak, en az B sınıf ehliyeti olmak, İdari ve iktisadi bilimler sosyal hizmetler mezunu olmak, vakfın bulunduğu il sınırları içinde olmak ve en az 60 KPSS puanına sahip olmak şartları aranmaktadır. Adayların ilgili belgeler ile kuruma başvuru yapmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 8 Mayıs 2020’dir.