Kamu kurumlarına ve firmalara personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. KPSS olmadan işçi, personel ve memur alımı yapan bazı kurumları aktaracağız.

Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu kamu kurumlarına yaptığı alımlar devam ediyor. Türkiye İş Kurumu 26 Haziran tarihi itibari ile 114 binden fazla açık iş ilanı bulunuyor. Rekor sayıda bulunan alımlarda en çok beden işçisi, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, satış temsilcisi unvanlarında ki ilanlar bulunuyor. Bununla birlikte alım yapılan ilanlardan 3 Belediyenin yapacağı ilanlarda garson, şoför, büro memuru gibi unvanlarda başvurular bulunuyor.

İŞKUR KURUM DIŞI BELEDİYE PERSONEL ALIMI

İŞKUR aracılığı ile kurum dışı personel alımı ilanı olarak yayımlanan ilanlardan olan Kırıkkale Balışeyh Belediyesine 6 personel alımı yapılacak. 3 şoför ve 3 büro personelinin yapılacağı alımlarda başvurular şahsen yapılacak. Adayların KPSS şartı olmadan başvuru yapabileceği ve belirsiz süreli çalışacağı belirtildi. İlan için tıklayın

Diğer alımlardan İzmir Bayındır Belediyesi KPSS olmadan garson aşçı, basın yayın personeli, park bahçe personeli pozisyonlarına alımlar gerçekleşecek. Alım yapıalcak olan personelin Bayındır ilçesinde ikamet ediyor olması istenilmektedir. Yozgat Boğazlıyan Belediyeden yapılacak olan alım ilanında ise KPSS'den en az 50 puan almış olmak şartı bulunuyor. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan başvurularda zabıta memuru, bilet satış memuru, teknisyen alımı yapılacak. Eğitim düzeyinde lisans olan adaylardan KPSS'den 60 almak şartı ile veteriner hekim, Memur, KPSS'den 70 almak şartı ile Mühendis alımı yapılacak.

İzmir bayındır Belediye Personel Alımı
Yozgat Boğazlıyan Belediye Alımı 

Editör: TE Bilisim