Nisan ayının son gününde kamu kurum ve kuruluşları personel alımlarını sürdürürken bu çerçevede 3 belediye tarafından farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacağı açıklandı. İlgili alımlarda toplamda 32 kişi istihdam yapılacak olup ilgili kadrolar için adayların birtakım başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. İlgili başvuru detayları ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Keçiborlu Belediyesi

İlgili belediyenin İŞKUR üzerinden yayınladığı personel alımında toplamda 11 beden işçisi alımı yapılacağı ifade edilmişti. Adayların bu kapsamda sağlaması gereken başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olmak, görevini yapmaya bir engel durumu olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, askerlikle ilgisi olmamak, en az ilkokul mezunu olmak, en az bir yıldır ilçede ikamet ediyor olmak, 24-46 yaş aralığında olmak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak şartları yer almaktadır.

Filyos Belediyesi

Belediye toplamda 15 beden işçisi alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, erkek olmak, 22 yaş üstü olmak, erkek olmak, belediye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, herhangi bir suçtan mahkum olmamak, bir sosyal güvencesi olmamak, en az ilköğretim mezunu olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Oğuzlar Belediyesi

Belediye tarafından yapılacak olan alımda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olmak, görevini yapmaya bir engel durumu olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, askerlikle ilgisi olmamak, en az ilkokul mezunu olmak, en az bir yıldır ilçede ikamet ediyor olmak başvuru şartlarının sağlanması istenmektedir. Toplamda 6 beden işçisi alımı yapacak olan belediye, ilgili başvuru şartlarını sağlayan adayların başvurularını kabul edecektir.

Toplamda 3 belediye tarafından yapılan alımlara başvurmak isteyenler için ilanlar https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinde yer almakta olup başvuruya ilişkin detaylar ise ilanlarda yer almaktadır.