13 Ekim 2020 tarihi ile yayımlanmış olan memur personel alımı ilanına göre farklı belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde kamu personeli alımı yapacak. Alımlar KPSS puanı sırasına göre yapılacak olup Belediye Memur personel alımı ilanları hakkında detayları sizlerle haberimizde paylaşacağız.

3 Belediye Memur Personel Alımı Kadro Dağılımı:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon İdaresi:

Adıyaman İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı:

Afyonkarahisar İli Taşoluk Belediye Başkanlığı:

Bu kapsamda alımlar, Memuri Tekniker ve Mühendis kadrolarında yapılacak.

Belediyelerin memur Alımlarına Kimler Başvuru Yapabilecek?

Söz konusu 3 belediye tarafından yayımlanan ilanlara göre toplamda 15 memur personel alımı yapılacak. Adaylardan genel olarka 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında adayların 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den en az 60 veya 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartı aranacak. Tüm niteliklere sahip olan Erkek veya kadın adaylar söz konusu ilanlara başvuru yapabilecekler.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Belediyelerin memur alımı ilanlarına başvurular Kasım ayı içerisinde başlayacak. Bu yönde başvurular son başvuru gününe kadar istenen belgeler ile birlikte sadce İlgili belediyelerin Yazı işleri müdürlüklerine gerçekleştirmeleri gereklidir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI

Editör: TE Bilisim