Resmi Gazetede Belediye Personel Alımı ilanları yayımlandı. 14 Ocak 2021 tarihi ile yayımlanan ilanlara göre Belediyeler bünyelerindeki memur eksikliğini karşılamak amacı ile farklı niteliklerde ve kadrolarda memur alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için belediyelerin belirttiği niteliklerin taşınıyor olması gerekmektedir. Peki kimler başvuru yapabilecek? hangi Belediye Memur Alımı yapacak? Söz konusu ilanlar hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

3 BELEDİYE MEMUR ALIMI KADRO DAĞILIMI:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi:

Belediye bünyesine 75 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup adaylardan KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. İşte Kadro Dağılımı:

Kütahya İli Yenikent Belediyesi:

Yenikent Belediyesi KPSS En az 55 puan ile En az lise ve dengi okul mezunu olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile Şoför Alımı Yapılacak.

Kilis İli Elbeyli Belediyesi:

Elbeyli Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak için 1 Mimar, 1 Düz Memur Alımı ve 1 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

1. Türk vatandaşı olmak.

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

3. Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

6. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi alımları 15/02/2021 tarihinden 19/02/2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılacak. İlanın Detayları Burada

Yenikent Belediyesi Memur Alımları 17.02.2021 tarihinden 22.02.2021 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar yapılacak. İlanın Detayları Burada

Elbeyli Belediyesi Memur alımları 15.02.2021 ile 22.02.2021 tarihleri arasında yapılacak. İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim