Gümüşhane'de bulunan Kürtün Belediyesi 657 Sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için erkek veya bayan olan 1 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre adaylardan 2018 yılı kamu Personeli seçme sınavından puan almış olmak şartı ve diğer nitelikler aranacak.

Bu bağlamda Gümüşhane Kürtün Belediyesi İnşaat Mühendisliği Lisans bölümü mezunu olan 1 Mühendis alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kürtün Belediyesi Mühendis alım ilanı için adaylardan, Türkiye Cmhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sağlık açısından herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve görevini eksiksiz yerine getirebilmek, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünde göre en az 70 puan almış olmak, Üniversitelerin Lisans Programlarının İnşat Mühendisliği bölümü mezunu olmak, En az C sınıfı İş Güvenliniği uzman belgesine sahip olmak ve En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 17 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru tarihine kadar Kürtün Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir, İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.