16 Ekim 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Sakarya ilinde bulunan Karasu Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için memur alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Karasu Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda ve pozisyonuna göre özel nitelikler aranacak.

Buna göre Karasu Belediyesi Avukat pozisyonunda 5. Dereceli 1 kişilik boş kadro ile 2018 KPSS puanına göre alım gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Karasu Belediyesi bünyesine alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Hukuk fakültesi mezunu olmak, Başvuru son tarihi itibari ile Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşlarından disiplin suçu ile ayrılmamış olmak, Avukatlık Staj süresi hariç en az 6 yıl meski tecrübeye sahip olmak ve 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayım tarihi olan 16 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 19 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Buna göre Başvurular 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Karasu Belediyesi yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.