Kulp Belediyesi bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak üzere yeni bir ilan yayımladı. İlgili ilan Resmi Gazete'nin 29 Ocak 2019 tarihli yayımında yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Kulp Belediyesi Başkanlığı bünyesine 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre 8. dereceli kadrosuna 1 kişilik boş kadro ile Mimar amımı yapacağını ilan etti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kulp Belediyesi mimar adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine tabi olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek.

2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Lisans Programlarından Mimarlık bölümlerinden mezun olmuş olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi şartlar aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 28 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 04 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular mesai saatleri içerisinde yapılacak olup en geç saat 17:00 a kadar alınacak. Başvurular Diyarbakır Kulp Belediyesi yazı İşleri Müdürlüğü Evrak kayıt bürosuna şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim