Kamu kurum ve kuruluşlarına alımlar nisan ayının ikinci haftasında da devam ederken bu kapsamda yayınlanan yeni ilanlara göre 2 SYDV tarafından sekreterlik işleri için yardımcı hizmetli personel ve büro memuru alımı yapılacağı açıklanmıştır. İlgili ilanlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Düzköy SYDV Yardımcı Hizmetler Alımı

İlgili SYDV tarafından yayınlana alım ilanında kurum bünyesinde yardımcı hizmetli olarak sekreterlik ve temizlik işlerinde görevlendirilecek personel alınacağı yer almıştır. İlanda adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları yer almakta olup bu şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklara sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş ama 35 yaşını doldurmamış olmak, bayan olmak, en az lise mezunu olmak ama tercihen ön lisans ve lisans mezunu olmak, kamu haklarında yoksun olmamak, Türk Ceza Kamunu 53. Maddeden suçu bulunmamak, hüküm giymemiş olmak, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak ve son bir yıldır ilgili ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak şartları yer almaktadır.

Başvurular için adayların ilanda yer alan belgeleri kuruma teslim etmesi gerekmekte olup belgelere ve ilan detayına ulaşmak için tıklayınız.

Menteşe SYDV Büro Memuru Alımı

Menteşe SYDV tarafından açıklanan personel alımında adaylar büro memuru olarak görev yapacak olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları, çalışma saatlerine uygun olması şartı ile Sosyal Hizmetler bölümü öğrencisi olmak veya mezunu olmak, daha önce sosyal çalışma programında görev almış olmak, resmi ikamet adresinin Menteşe sınırları içerisinde yer almak, bayan olmak şartları şeklinde yer almaktadır.

Başvurular için adayların ilanda yer alan belgeleri kuruma teslim etmesi gerekmekte olup belgelere ve ilan detayına ulaşmak için tıklayınız.