Yayınlanan yeni ilanlarda 2 SYDV bünyesinde toplamda 12 personel alımı gerçekleştirilecek olup bu personel alımları farklı pozisyonlarda yapılacaktır. Alımda adaylar farklı illerde ve ilçelerde görev alacaktır. Buna göre alım yapacak olan SYDV’ler, kadrolar, ilgili pozisyonlara ilişkin başvuru şartları haberimizin devamında yer almaktadır.

Sivas Zara 5 Temizlik Personeli

Sivas Zara SYDV alımında 5 temizlik görevlisi personeli alımı yapılacak olup adaylardan istenen şartlar arasında Türk vatandaşı olmak 31 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Zara ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, en az 18 en çok 50 yaşında olmak, adli sicil kaydı temiz olmak, Vakıfta yardım dosyası olmak, 3294 yardım kanunun kapsamına girmek şartlarının sağlanmasını istemektedir.

İlgili ilana erişim sağlamak için tıklayınız.

Bartın SYDV 7 Temizlik Personeli, Çocuk Gelişim Personeli ve Psikolog Alımı

Bartın SYDV kapsamında 1 adet psikolog, 3 adet çocuk gelişimcisi ve 3 adet de temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Üniversitelerin herhangi bir bölümün 4 yıllık ilgili lisans mezunu olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Bartın ilçesinde ikamet ediyor olmak gibi birtakım özelliklerin sağlanması istenmektedir.

İlgili ilan için tıklayınız.