Belediyeler memur alımı ilanı yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre iki Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 64 Memur Alımı yapacak. Alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde yapılacak olup başvuru şartları ve adaylardan aranan belgeleri sizlerle paylaşacağız.

EN AZ LİSE MEZUNU 64 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Belediyeler tarafından yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda en az lise mezunu olmak şartı ile 64 Memur Alımı yapılacak. Mezuniyete göre kadro dağılımı şöyledir:

Lise Mezunu: 6 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker ve 55 Zabıta Memuru

Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlara başvurular bazı genel ve özel nitelikler doğrultusunda yapılacak. Bu yönde genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

KPSS şartı: Adaylardan 2020 yılında yapılmı olan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60 ve 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Zabıta Memuru Şartları:

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesi olmak şartları aranacak.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER VE EĞİTİM ŞARTI:

Alımlar Beykoz Belediyesi ve Köprüköy Belediyesi tarafından yapılacak. Beykoz Belediyesi 55 Zabıta Memuru alacak. Köprüköy Belediyesi ise 9 kişilik kadro ile VHKİ, Tekniker ve Mühendis alımı yapacak.

KöprüköyBelediyesi Tablosu:

Beykoz Belediyesi Tablosu:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Söz konusu iki belediyenin memur alımı başvurusu 20 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyelere yapacaklar.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

  • Başvuru Formunu,
  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • 3 fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

BEYKOZ BELEDİYESİ İLANIN DETAYLARI

KÖPRÜKÖY BELEDİYESİ İLANIN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim