Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre, İki Belediye bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Adayların bu yönde bu pozisyonlara başvuru yapabilmeleri için aranan şartları taşımaları ve başvuru tarihleri içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPACAK?

Yayımlanan belediye personel alım ilanlarına göre, İstanbul Kadıköy Belediyesi ve İnebolu belediyesi personel alımı yapacakç İnebol Belediye Başkanlığı bünyesine en az ilkokul mezunu Görüntü ve Ses Sistemleri Bakım Onarımcısı ve İstanbul Kadıköy Belediyesi Üniversitelerin hemşirelik bölümü mezunu olan 1 Hemşire alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

İstanbul Kadıköy Belediyesi:

Kadıköy belediyesi bünyesine hemşire alımı yapacak olup adaylardan bu yönde, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az 5 yıl Supervisor hemşireliği yapmış olmak, Nöroloji ve psikiyatri polikliniklerinde en az 5 yıl çalışmış olmak, Nöroloji ve psikiyatri acil kliniklerinde çalışmış olmak, Demans ve Alzheimer hastalıkları hakkında eğitim almış olmak, İstanbul Kadıköy ilçesinde ikamet ediyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve kamu kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak.

kadıköy belediyesi için adaylar başvurularını en geç, 17 Mayıs 2018 tarihine kadar İnsankaynakları ve Eğitim müdürlüğüne şahsen istenilen belgeler ile birlikte yapmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi için Buradan İlanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

İnebolu Belediyesi:

İnebolu belediyesi a kişilik kadro ile ilköğretim mezunu Görüntü ve Ses Sistemleri bakım onarımcısı alacak olup adaylardan, MEB onaylı Tehlikel, ve Çok tehlikel, işlerde görüntü ses sistemleri sertifikasına sahip olmak ve meslekte en az 5 yıl deneyime sahip olduğunu SGK verileri ve çalıştığı işyerinden alacağı belge ile belgelemek şartları aranacaktırç

Adaylar ilgili ilan için başvurularını Türkiye İş kurumu üzerinden yapmaları gereklidir. Daha detaylı bilgi almak için Buradan ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.