iki belediye geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere ilan yayımlamıştı. Ancak başvurularda son güne geldik. Bu haberimizde sizlere söz konusu beledileyerin memur alımı ilanları hakkında bilgileri aktaracağız.

DÜŞÜK KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Söz konusu belediyeler memur alımı için adaylardan KPSS şartı arıyor. Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Buna göre adayların 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den en az 55 ve 60 puan almış olmaları gereklidir.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

Zara Belediyesi: Belediye bünyesine 55 KPSS puanı ile 1 kişilik kadro ile Muhasebeci alımı yapacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilan için lisans mezunu olmak gerekiyor.

Hayrobolu Belediyesi: 1 Kişilik kadro ile Mühendis alımı yapılacak. KPSS'den en az 60 puana sahip olan adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilan için adayların Lisans mezunu olmaları şarttır. Bu yönde P3 puan türünden puan almış olmal hereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Belediyelere memur alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamış olup en geç 07 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen ilgili belediyelere yapılacak.

Hayrabolu Belediyesi Detayları: www.isinolsa.com/belediye-personel-alimlari/60-kpss-puani-ile-lisans-mezunu-yeni-belediye-memur-alimi-ilani-h33963.html

Zara Belediyesi Detayları: www.isinolsa.com/belediye-personel-alimlari/belediye-55-kpss-puani-ile-memur-alimi-ilani-yayimladi-h33775.html

Editör: TE Bilisim