Ülkemizde bize hizmet eden bir çok belediye bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere alım ilanı yayımlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre farklı belediyeler bünyelerindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere alım yapıyor. Yayımlanmış olan belediye ilanlarına göre 6 belediye bünyesine memur ve 12 belediye personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Haberimizin devamında sizlere belediye ilanlarının detaylarını aktarıyoruz.

KPSS EN AZ 50 PUAN İLE MEMUR ALIMI YAPAN BELEDİYELER VE KADROLARI:

Kamu grubu memur alımı ilanlarına göre kamuya 6 f farklı kadro ile arklı Belediye tarafından memur alımı yapılacak. Adaylardan bu yönde KPSS şartı Aranıyor. Bu yönde 6 farklı belediye bünyesine toplamda 508 memur alımı yapılacak. İşte memur alımı ilanları ve detayları şöyledir.

Hemşin Belediyesi: Hemşin Belediye Başkanlığı bünyesine 2 kişilik kadro ile Ön Lisans mezunu Tekniker ve Lisans Mezunu Tahsildar alımı yapılacak. Adaylardan KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Akıncılar Belediyesi: 3 kişilik boşluk ile Kadın Erkek adaylar arasından KPSS 50 puan ile Düz Memuru alımı yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Sivas Belediyesi: Sivas Belediye Başkanlığı bünyesine 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre 67 kişilik kadro ile Ön Lisans mezunu 47 ve Lise Mezunu 20 İtfaiye eri alacak. Adyalardan KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Ankara Büyükşehir Belediyesi: 300 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. Bu yönde Lise mezunu 100 ve Ön Lisans Mezunu 200 İtfaiye Eri alımı yapılacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Samsun Büyükşehir Belediyesi: Belediye bünyesine 19 farklı kadro ile 134 memur alımı yapacağını bildirdi. Bu bağlamda Alımlar,  22 Bilgisayar İşletmeni, 3 Avukat, 3 İmam, 2 İstatistikçi, 1 Sanat Tarihçisi, 3 Veteriner hekim, 1 Diyetisyen, 2 çocuk Gelişimcisi,1 Fizyoterapist, 3 Sosyal Hizmet uzmanı, 24 VHKİ ( Veri Hazrılama ve Kontrol İşletmeni ),37 Mühendis, 8 Tekniker, 6 Mimar, 3 Şehir Plancısı, 1 Grafiker, 3 Psikolog, ve 2 Gassal alımı yapılacak.Adaylardan KPSS en az 70 puan almış olmak şartı aranıyor. Detaylar için Buraya Tıklayınız

Bozüyük Belediyesi: Bilecik ilinde bulunan belediye bünyesine 2 kişilik kadro ile 1 Makam Şoförü ve 1 Vidanjor Operatörü alımı yapacak.

KPSS ŞARTI OLMADAN PERSONEL ALIMI YAPAN BELEDİYELER:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre farklı belediyeler bünyelerine personel alımı yapacaklar.

Alım Yapılacak Kadrolar: Kamereman, Çöpçü, İdari İşler Şefi, Büro İşçisi, Kültürel Hizmet Görevlisi, Beden İşçisi, Otobüs Şoforü, Çocuk Gelişim ve Eğitimi Uzmanı, Barista, Aşçı, Marangoz gibi pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Bu yönde 12 farklı belediye bünyesine toplamda 23 personel alımı yapılacak.

  1. Tekirdağ Kapaklı Beld. Pers. A.Ş. 09.03.2020
  2. Mardin Derik Beld. Pers. A.Ş. 10.03.2020
  3. Zonguldak Kdz. Ereğli Belediyesi Per. Ltd. Şti. 10.03.2020
  4. Afyonkarahisar Gömü Belediyesi Per. Ltd. Şti. 11.03.2020
  5. Gümüşhane Söğütlü Belediyesi Per.Ltd.Şti. 21.03.2020
  6. Tekirdağ Kapaklı Beld. Pers. A.Ş. 13.03.2020
  7. İzmir Karaburun Beld. Pers. Ltd. Şti. 10.03.2020
  8. Mersin Büyükşehir Beld. Denizkızı Turz. A.Ş. 10.03.2020
  9. İzmir Karaburun Beld. Pers. Ltd. Şti. 10.03.2020 (1)
  10. Muğla Fethiye Belediye Hizm. Tur. Tic. A.Ş. 11.03.2020
  11. Aydın Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. 10.03.2020
  12. Siirt Belediyesi Per. A.Ş. 10.03.2020

İlgili belediyelerin personel alımı ilanlarına www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ ilgili adres üzerinden ulaşabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Belediyelere memur ve personel alımı ilanları için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, En az okuryazar olmakla birlikte, İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak ve alım yapılacak kadro için adayların ilgili özel nitelikleri taşıyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Belediyelere memur personel alımları için başvuru süreci bir çoğunun başladı. KPSS şartı olmadan alım yapılan ilanlar için başvuru süreci azdır. Bu sebeple adayların bir an önce başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

Memur alımı yapan belediyeler için ise henüz başvuru süreci başlamamış olup detaylarını ilanlardan inceleyeb,ilirsiniz.