Yurt geneli dört bir yanda görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla daimi ve geçici süreli memur, personel alımı gerçekleştirmekte bu ilanları belediyeler hazırlayarak yayımlanması için Türkiye İş Kurumuna göndermektedir.

Türkiye İş Kurumu üzerinden kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında hangi belediye başkanlığının atama yaptığı görülmektedir. İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu içerik 16 belediyenin toplam 58 kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi belediyeler alım yapacak.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPIYOR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan belediye personel alımı ilanlarına bakıldığında Yenipazar Belediye Başkanlığı, Üçtepe Belediyesi, Yaylakent Belediye Başkanlığı, Söğüt Belediye Başkanlığı, Uludere Belediyesi, Belediye Başkanlığı Balveren, Ören Belediye Başkanlığı, Uzgörür Belediye Başkanlığı, Şırnak Belediye Başkanlığı, Tortum Belediye Başkanlığı, Kazancı Belediye Başkanlığı, Dedeli Belediye Başkanlığı, Ağrı Belediye Başkanlığı , Gürçeşme Belediye Başkanlığı, Özkonak Belediye Başkanlığı, Gebeceler Belediyesinin kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yurt geneli 16 farklı belediye başkanlığı toplam 58 kamu personeli alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların öncelikle (https://goo.gl/G75pRX) linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve enter tuşuna basarak gerekli müracaat alanına ulaşması gerekmektedir. Daha sonra adayların iş yeri ünvanı bölümüne BELEDİYE yazarak arama yapması ve tüm ilanları görmesi gerekmektedir.

BELEDİYE İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim