Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan il, ilçe ve belde belediyeleri açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için kamu personeli alımları gerçekleştirmekte olup bu ilanlar belediyelerce hazırlanmakta ve ilan edilmesi için kamuoyuna Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden duyurulan tüm ilanlara bakıldığında 12 farklı belediye başkanlığının 71 kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi belediyeler alım yapıyor, alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Tüm gelişmeleri www.isinolsa.com ekibi olarak siz değerli okurlarımıza açıklıyoruz.

ALIM YAPAN BELEDİYELER ve POZİSYONLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre Uluborlu Belediye Başkanlığı 7 geçici Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı) - (25 Mayıs 2018 saat: 23.59'da başvurular sona eriyor), Subaşı Belediye Başkanlığı 1 geçici Kamyon Şoförü, 2 geçici çöpçü, Ayvacık Belediye Başkanlığı 1 geçici Beden İşçisi (Temizlik), Mardin Büyükşehir Belediyesi 1 geçici Beden İşçisi (Temizlik), Türkeli Belediye Başkanlığı 1 geçici Garson (Servis Elemanı), 1 geçici İş Makineleri Operatörü, 1 geçici Süpürgeci (temizlik işçisi) - cadde, sokak vb, 1 geçici Tuvalet Temizlik Görevlisi, 2 geçici Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 2 geçici Park süpürücü, 1 geçici Sıhhi Tesisatçı, 1 geçici Yangın İlk Müdahale İşçisi, Sarayköy Belediyesi 1 geçici Çöpçü, Bartın Belediye Başkanlığı 7 geçici Cankurtaran, Karacabey Belediye Başkanlığı 30 geçici Beden İşçisi (Genel), Akdeniz Belediye Başkanlığı 2 daimi Elektrik Teknikeri, İnebolu Belediye Başkanlığı 2 geçici Garson (Servis Elemanı), 2 geçici Temizlik Görevlisi, 1 geçici Aşçı, Köseceli Belediye Başkanlığı 1 geçici Beden İşçisi (Genel), Lüleburgaz Belediye Başkanlığı 3 geçici Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) kadrosuna alım yapacak olup 12 belediye toplam 71 kamu personeli alacaktır. Geçici ilanlar için adaylar sadece belediyenin bulunduğu ildeki İŞKUR merkezlerinden daimi kadrolar için adaylar Türkiye geneli İŞKUR merkezlerinden başvurularını yapabilir. Başvuru tarihleri değişkenlik göstermekte olup en erken ilan 28 Mayıs tarihinde bitecektir. Adayların hızlı davranmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim