Kamu kurumlarında olan belediyelerin personel alımları devam ediyor. Nisan ayının ikinci haftasında İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda 11 belediye tarafından toplamda en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacak olup adaylar farklı kadro ve pozisyonlarda iştiham edilecektir. Bu doğrultuda belediyeler, kadro dağılımı ve başvuru şartları olmak üzere detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Hangi Belediyeler Alım Yapıyor?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda 11 belediye toplamda 65 personel alımı yapacaktır. Bu belediyeler ve kadro dağılımları şu şekildedir.

Kapaklı Belediyesi 3 çöpçü, 2 çöp kamyonu şoförü, Datça Belediyesi 1 yönetici asistanı-sekreter, Eskipazar Belediyesi 1 şoför, Osmangazi Belediyesi 10 çöp personeli, Babaeski Belediyesi 2 beden işçisi, Ezine Belediyesi 1 elektrik teknikeri, Tire Belediyesi 1 beden işçisi, 1 çöp kamyonu şoförü, 10 temizlik işçisi, Aydın Büyükşehir Belediyesi 1 kamyon şoförü, Beltaş Belediyesi 14 otopark görevlisi, 1 muhasebe personeli, 2 şoför, 3 insan kaynakları personeli, Amasra Belediyesi 2 inşaat işçisi, 1 elektrikçi, Akhisar Belediyesi 2 beden işçisi, 1 finişer operatör yardımcısı, 1 finişer operatörü, 1 asfalt plent operatörü, 1 silindir operatörü, 2 beden işçisi alımı yapacaktır.

Başvuru Şartları

11 belediye tarafından yayınlanan ilanlarda adaylar farklı pozisyonlarda istihdam edilecektir. Bu noktada ilana ve pozisyona göre başvuru şartları da değişmekte olup en az ilköğretim mezunu olma, bazı mesleklerde istenen sertifika ve belgeye sahip olma, belirli yaş aralığında olma, ilgili il ya da ilçede ikamet ediyor olma, erkekler için askerlik ile ilgisi olmama, çalışmaya herhangi bir sorunu olmamak, emekli olmama, emekliliğe hak kazanmamış olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili 11 belediyenin ilanlarını görüntülemek , başvuru detaylarını öğrenmek için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim