Türkiye geneli il, ilçe ve belde belediyeleri hazırlamış oldukları ilanları kamuoyuna Türkiye İş Kurumu aracılığı ile duyurmaya devam etmektedir. Buna göre İşin Olsa ekibimize belediye personel alımı ilanlarına yönelik yoğun rağbet geldiği için tüm ilanları birleştirdik.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden duyurulmuş tüm ilanlara bakıldığında 11 farklı belediye başkanlığının kendi bünyelerinde görev yapmak üzere en az ilköğretim mezunu 101 kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlığı kaç kişilik alım yapıyor ve detaylar nedir?

BELEDİYELER ve POZİSYONLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden 11 belediyenin ilan yayımladığı görülmektedir. Peki hangi belediye kaç kişilik hangi pozisyona atama yapıyor? Buna göre Ağrı Belediye Başkanlığı 1 daimi Jeofizik Mühendisi, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı 12 geçici Beden İşçisi (Genel), Yeni Pazar Belediye Başkanlığı 1 daimi Kepçe Operatörü, Koru Belediye Başkanlığı 6 geçici Beden İşçisi (Genel), Kemer Belediye Başkanlığı 15 geçici Beden İşçisi (Genel), Cimitekke Belediye Başkanlığı 1 geçici Beden İşçisi (Genel), Çivril Belediyesi 20 geçici Beden İşçisi (Genel), Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı 28 geçici Bahçıvan, Işıklar Belediye Başkanlığı 6 daimi Beden İşçisi (Temizlik), Karasu Belediye Başkanlığı 2 daimi Greyder Operatörü, Kadışehir Belediye Başkanlığı 9 daimi Çöpçü alımı yapacak olup toplam 11 belediye 101 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden 11 farklı belediye başkanlığı 101 kamu personeli alımı yapıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre adayların İŞKUR merkezlerinden başvuru yapacak ise daimi ilanlar için Türkiye geneli her hangi bir İŞKUR'dan geçici ilanlar için ise ilgili bölgedeki İŞKUR merkezlerinden başvuru yapması gerekmektedir. İnternetten başvuru yapmak isteyen adayların https://goo.gl/jtkUMT linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını da bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM BELEDİYE İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim