Belediye Personel alımları için yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre 11 farklı belediye bünyesine işçi alımı, Memur alımı ve personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu yönde farklı pozisyonlar için toplamda 52 personel alımı yapılacak. İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) kurum dışı ilanları kısmında yayımlandı ve adaylardan bu bağlamda KPSS şartı aranmıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu belediye ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre gerekli deneyime sahip olmak gibi nitelikler doğrultusunda 52 memur personel alımı yapılacak.

11 BELEDİYE 52 MEMUR PERSONEL ALIM İLANLARI:

1. Kırklareli Kofçaz Belediyesi : Geçici 1 Büro İşçisi Alınacak.

2. Çanakkale Çan Belediyesi: 3 kişilik kadro ile, Sekreter, Şoför ve Vasıfsız İşçi alınacak.

3. Çanakkale Ecebat Belediyesi: 1 Beden İşçisi ( Elle Malzeme taşıma yükleme boşaltma ) ve 1 Kamyon - Tır Çekici Şoförü alınacak.

4. Kahramanmaraş Çağlayencerit Belediyesi: 1 Şoför alımı yapılacak.

5. Mardin Ömerli Belediyesi: 1 Daimi çalışacak şoför alınacak.

6. Edirne Uzunköprü Belediyesi: 1 Halkla İlişkiler Sekreter alımı yapılacak.

7. Adana İmamoğlu Belediyesi: 2 Büro İşçisi, 1 Temizlik Elemanı, 2 Beden İşçisi, 1 Yakın Koruma, 3 Şoför, 1 Sekreter olmak üzere 10 işçi alınacak.

8. Zonguldak Ereğli Belediyesi: 1 Halkla İlişkiler Görevlisi, 1 Genel Koordinatör, 1 Bilgi İşlem Destek Sorumlusu, 2 Büro Memuru - İdari İşler, 1 Sanat ve Kültür Yöneticisi, 1 Koordinatör ( Eğitim, Spor, Kültür ve Sosyal İlişkiler ) , 1 Liman Şefi, 1 Otomotiv Teknolojisi Teknikeri, 1 İnsan Kaynakları uzmanı, 1 Büro Memuru, 1 Yazılım Mühendisi, 1 Halkla İlişkiler Görevlisi, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Ulaştırma teknikeri, 1 Proje Yöneticisi, 1 Terminal Görevlisi ve 1 Büro Personeli olmak üzere toplamda 18 personel alınacak.

9. Ağrı Dedeli Belediyesi : 10 Temizlik İşçisi alınacak.

10. Niğde Gümüşler Belediyesi: 3 beden işçisi alacağı ilan edildi.

11. Eskişehir İnönü Belediyesi: 2 Temizlik İşçisi alınacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını ilgili belediyelere istenen belgeler ile şahsen başvuru yapılacak. belediyelerin ilanlarını incelemek için aşağıdaki bağlantıdan İŞKUR tüm Kurum Dışı ilanlarını inceleyebilirsiniz.

İLANLARIN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim