Mart ayı itibari ile kamu kurumlarından olan belediyelere personel alımları da devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayınlanan alım ilanlarında toplamda 10 belediye 44 personel alımı yapacak olup istihdam edilecek olan kadrolar başta Türkçe Öğretmenliği, Mühendis, Mimar, Şoför, Büro İşçisi olmak üzere farklı alanlarda yapılacaktır. İlgili ilanlar için başvuru şartları ve diğer detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları

10 Belediye tarafından toplamda 44 personel alımı yapılacak olup ilgili alımlar farklı kadrolarda gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda adayların ilanlara başvuru yapmak için istenen birtakım şartlar bulunmaktadır. Bunlar arasında Türk vatandaşı olmak, adli sicil kaydı olmamak, bazı ilanlar için ilanın yayınlandığı il veya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak, erkekler için askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşından büyük olmak, ilan tarihi ile ilgili 40 yaşından büyük olmamak, en az ilköğretim mezunu olmak ve bazı kadrolar için en az lise veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak şartları aranmakta olup bu şartlar belediyeye ve kadroya göre değişiklik gösterebilmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara başvuruları genelinde bizzat başvuru şartı aranmakta olup ilanda yer alan belgeler ve evraklar ile birlikte belediyelere başvuru yapılacaktır. Alım yapacak olan belediyeler ve son başvuru tarihleri şu şekildedir:

Karabük Eskipazar Belediyesi Per. Ltd. Şti. 17.03.2020

Manisa Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. 16.03.2020

Muğla Milas Belediyesi Emek Per. Tur. Tic. San. A.Ş. 24.03.2020

Çanakkale Ezine Belediyesi Kale Pers. Ltd. Şti. 10.04.2020

Antalya Kemer Belediyesi Per. Ltd. Şti. 16.03.2020

İzmir Karaburun Belediyesi Personel Ltd. Şti. 18.03.2020

Zonguldak Ereğli Belediyesi Per. Ltd. Şti. 20.03.2020

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Per. A.Ş. 23.03.2020

Ankara Akyurt Belediyesi Per. Ltd. Şti. 16.03.2020

İlanlara ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim