Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Memuru alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Bünyesine 42 kişilik kadro ile Memur Alımı yapacağını bildiren Belediye farklı alanlarda Zabıta Memuru alacak. Bu kapsamda başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi. Rekor sayıda başvuru yapıldığı öğrenildi. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav konuları nelerdir?

42 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak!

Belediye ye memru alımı için tüm aşamalar sona erdiğinde toplamda 42 kişinin ataması yapılacak. Kontenjan dağılımı ve başvuru kılavuzunu incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/zeytinburnu-belediyesi-42-zabita-memuru-alimi-5600-tl-maas-ile-2022-h41426.html

Başvur Sonuçları:

Başvurular KPSS Puanına göre yapıldı. Belediye değerlendirmeleri de KPSS Puanına göre almış olup en yüksek puan dan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapıldı.

Bu kapsamda sınava girmeye hak kazanancak adaylar 18 Nisan 2022 tarihinde Beledyenin www.zeytinburnu.istanbul resmi internet sayfasından ilan edilecektir.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Ne Zaman?

Sözlü ve Uygulamalı sınav 25/04/2022-28/04/2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavlar saat 09.00’da başlayacaktır. Sözlü ve Uygulamalı Sınav Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No: 5 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde bulunan Belediyemiz ana hizmet binasında yapılacaktır.

Sınava katılacak adaylar sonuçlarda belirtilen sınav giriş belgelerinin ibraz etmeleri gereklidir.

Sınav Konuları Nedir?

 a) Sözlü Sınav;

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat, konularını kapsayacaktır.

b) Uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır.