Zeytinburnu Belediyesi Memur Alımı yapacak. Az önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapacak. Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Memuru Alımı için Kadın erkek adaylar başvuru yapabilecek.

Buna göre Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8. dereceli kadroya KPSS puanı İle Zabıta Memuru alımı yapılacak. Söz konusu bu haberimizde;

  • Zabıta Memuru Alımı mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?
  • 2022 Yılı Zabıta Memuru Alımı Genel ve Özel Nitelikler Nedir?
  • Başvurular Ne Zaman Yapılacak? Başvuru Belgeleri Hangileridir?

gibi konular hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Zabıta Memuru Alımı Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Zeytinburnu Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre Ön Lisans mezunu 17 ve Lisans Mezunu 25 Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

Belediye Memur Alımı Genel Şartları Nedir?

Zeytinburnu Belediyesi memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacak.

Zabıta Memuru Özel Başvuru Şartları?

Belediye Zabıta Memuru alımı için özel olarak KPSS, Eğitim, Yaş nitelikleri talep edilecek. Buna göre,

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak,

Eğitim Şartı: Yukarıdaki tablodaki gibi Ön Lisans veya Lisans seviyesinde eğitimini tamamlamış olmak,

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Zabıta Memuru alımı için adaylar başvurularına 4 Nisan 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 8 Nisan 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No:5 Zeytinburnu/İstanbul adresinde Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU